bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Locatie

Valburg is een kindvriendelijke wijk in een knus dorp in de gemeente Overbetuwe. Op een steenworp afstand van het hart van Elst en dichtbij Nijmegen en Arnhem – groenste stad van Europa – geniet je van een heerlijk groene woonomgeving maar wel met alle voorzieningen binnen handbereik.

3113 0046 Valburg Ii Standerd
3087 0014 Valburg Molenzicht
3113 0035 Valburg Ii Standerd
3113 0012 Valburg Ii Standerd
3113 0037 Valburg Ii Standerd
3087 0005 Valburg Molenzicht
3113 0030 Valburg Ii Standerd

Over het nieuwbouwproject

Molenzicht wordt een groene wijk. Alle nieuwbouwwoningen hebben een mooie voor- en achtertuin, ideaal voor genieters van het goede buitenleven en gezinnen met kinderen. Centraal in de wijk komt een grote groene ruimte waaromheen woningen worden gebouwd. Knotwilgen, brede bermen en speeltuinen spelen een grote rol in Molenzicht. De vele hagen in de wijk brengen de knusse dorpse sfeer nog extra tot leven.

  • Omgeving

    Valburg is een ondernemend dorp met zo’n 1.700 inwoners op slechts twee kilometer afstand van Elst. Alle basisvoorzieningen zijn aanwezig; een diversiteit aan winkels, basisscholen, sportclubs en verenigingen. Hiernaast telt het dorp een hele lijst aan Rijks-monumenten voor de cultuurliefhebber: kerken, boerderijen, molen Nieuwe Leven en landgoed De Mellard. In de weidse groene omgeving is het heerlijk wandelen, fietsen of hardlopen.

  • Wat zit er in de buurt

    Molenzicht kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving in groten getale te vinden zijn. In deze nieuwe wijk zul je veel karakteristieke Valburgse elementen terugzien: boerderijachtige woningen, pittoreske huizen, boomgaarden, sloten, smalle weggetjes en paden. Bijzonder is dat je in de hele wijk altijd zicht hebt op één van de typerende elementen van Valburg: molen ‘Nieuw Leven’, de kerktoren of het open agrarische landschap. Genieten van rust en ruimte, geheel passend bij de bestaande diverse bebouwing en groene sfeer in Valburg: dat is Molenzicht.  • Wie worden je buren

    Een gevarieerd woningaanbod zorgt voor gevarieerde bewoners: jonge stellen, carrièretijgers, gezinnen, alleenstaanden en senioren. Wat deze bewoners met elkaar gemeen hebben is de voorliefde voor een rustieke en landelijke woonomgeving. Deze natuurliefhebbers komen elkaar vanzelf buiten tegen, zowel in de zomer als in de winter waar men heerlijk kan uitwaaien in het omringde natuurgebied. Kinderen kunnen spelen tussen het vele groen en op de speelplaatsen. Zij kunnen opgroeien in een veilige buurt.