bus auto fiets
Naar boven
Blijf op
de hoogte
Menu
Blijf op
de hoogte

Over het project

Dit veelzijdige project kent vele mogelijkheden, zodat je precies kunt kiezen voor die woning die het beste aansluit bij jouw persoonlijke gezinssituatie. Wij zorgen ervoor dat jouw woning geheel naar wens wordt aangepast en afgewerkt.

Karakteristieke elementen

Molenzicht kenmerkt zich door een landelijke sfeer, geïnspireerd op de boerderijen die in de omgeving in groten getale te vinden zijn. In deze nieuwe wijk zul je veel karakteristieke Valburgse elementen terugzien: boerderijachtige woningen, pitt oreske huizen, boomgaarden, sloten, smalle weggetjes en paden. Bijzonder is dat je in de hele wijk altijd zicht hebt op één van de typerende elementen van Valburg: molen ‘Nieuw Leven’, de kerktoren of het open agrarische landschap. Genieten van rust en ruimte, geheel passend bij de bestaande diverse bebouwing en groene sfeer in Valburg: dat is Molenzicht.

Groen centraal

Molenzicht wordt een groene wijk. Alle woningen hebben een mooie voor- en achtertuin, ideaal voor genieters van het goede buitenleven en gezinnen met kinderen. Centraal in de wijk komt een grote groene ruimte waaromheen woningen worden gebouwd. Knotwilgen, brede bermen en speeltuinen spelen een grote rol in Molenzicht. De vele hagen in de wijk brengen de knusse dorpse sfeer nog extra tot leven.